info@envilanova.com   |    (+34) 673 47 39 56   |    @EN_Vilanova   |    @en_vilanova

L'Arada

TROBA HABITATGE D'úS TURíSTIC DES DE

price avg 108.00€/nit

Web

Descripció de l'Hotel

General

Quan algú s'imagina una casa per desconnectar, és aquesta. Sens dubte està perfectament situada, bona comunicació, bon clima i el millor: el seu interior ... Un bany, una migdiada a l'ombra de la morera, una barbacoa i unes rialles ...

l'Allotjament

La casa consta de cuina, bany, tres habitacions, saló ... Tot això sense comptar el seu exterior. Un gran terreny de 750 m² on tenim parcel·la per relaxar-nos, arbres, una petita piscina, terrats ...

Guia de la casa

Després de formalitzada la reserva se'ls enviarà un document, a través de correu electrònic, que constarà de: contracte de temporada, factura i desglossament de taxa turística. És el nostre desig que disposin de la major i millor detallada informació possible.

Serveis i zones comuns

No podem descriure serveis o zones comuns ja que es tracta d'un habitatge unifamiliar. Aquest concepte està prou explicat en altres àrees; però és notable remarcar que la urbanització Fons Sumella disposa de tots els serveis.

Atenció als hostes

Els hostes seran atesos amb tota mena de detalls i informats del funcionament d'aparells, horaris, llocs per comprar, llençar les escombraries, anar de compres ,, accessos, restaurants ... sentint-se així, com a casa seva. Estarem a la seva disposició en tot moment.

Altres aspectes destacables

Si vostès estimen que la seva arribada a l'apartament pogués estar fora de l'horari previst, els preguem que ens avisin per informar-los del cost extra d'aquesta situació; de la mateixa manera passa si vostès preveuen que la seva sortida serà abans de l'hora indicada.

barri

Perfectament situada a la urbanització Fons Sumella de Vilanova i la Geltrú. Per compres, grans compres o passejades és aconsellable el bus o el mateix vehicle ja que aquesta urbanització és residencial i no posseeix establiments.

Com moure

El millor és el propi cotxe; per l'autonomia i per la situació geogràfica de la urbanització, però hi ha una línia d'autobús que recorre Vilanova i ens pot transportar fins a Sitges. Al mapa podran veure les parades. Distàncies Aeroport: 40,8 km. Del Prat, Barcelona Cafè Internet: 2,20 km. centre Centre: 4 km Vilanova Centre de culte: 3 km. Parròquia Sant Joan Centre salut: 3,5 km. CAP Sant Joan, Vilanova Xiringuito: 4 km Cinemes: 9 km. CMB Cinemes Calafell. 14 km Sitges Barcelona: 50 km. Tarragona: 48 km. Sitges: 12 km. Vilanova: 4 km. Contenidors: A 200 m. a l'Avinguda Somella, 39 Esports aquàtics: 4,8 km. Club Nàutic Vilanova Discoteca: 7,6 km. La Daurada Beach Club, Vilanova Esquí: 170 km. la Molina Parada autobús: 300 m. Av.América Estació tren: 4,7 km. Estació de Vilanova Farmàcia: 5 km. Sant Joan, carrer del Tigre. Gimnàs: 3,5 km Parc del Garraf Golf: 4,2 km Club de Golf Portal del Roc. Metro: Montserrat 37,8 km per C-51 Oficina de Turisme: 4,6 km Ribes Roges. 4,7 km GrupoVisto Piscina municipal: 3,9 km. Poliesportiu Municipal carrer Josep Coroleu Platja: 5 km. Policia: 4,3 km. ronda Ibèrica Port Aventura: 56 km. Restaurants: 4,5 km Passeig Marítim Ruta del Cister 52 km. Shopping: 4,5 km. Vilanova Supermercat: 600 m. carrer de García Lorca, 2 Grans superfícies: 5 km. restaurants menjar ràpid a Vilanova. 5,8 km. a Cunit. 3,9 km. Grans supermercats i altres magatzems Teatre: 4,5 km. Teatre Principla, Vilanova Tennis: 2,7 km. Club de tennis Vilanova Terrasses: 4,5 km Passeig Marítim


 • EL GARROFER CAROB HOLIDAYS HOUSE HLCLUB.ES HUTB-016544

  • x 6
  • x 4
  • 80 m2
  Reservar Ara!  SERVEIS

  Hotel

  Habitació

  Activitats i Lleure

  Restauració

  Servei Condicions Mètode de pagament Total