info@envilanova.com   |    (+34) 673 47 39 56   |    @EN_Vilanova   |    @en_vilanova

Bisbe Català

TROBA HABITATGE D'úS TURíSTIC DES DE

price avg 73.00€/nit

Web

Descripció de l'Hotel

General

Casa unifamiliar de dues plantes, situada al casc antic de Calafell. Envoltada d'un ambient típic de poble, on la tranquil·litat i el so de les campanes de l'església són els millors companys d'uns dies de descans.

l'Allotjament

La casa disposa de de dues plantes; a la inferior trobem el garatge, un bany i una sala polivalent on gaudir de: barbacoes familiars, fer una bona migdiada, relaxar-se amb la lectura d'un bon llibre ... En la superior es troba l'habitatge amb dues habitacions. La principal en suite amb llit de matrimoni i sortida a una terrassa on gaudir de la tranquil·litat de la zona i, l'altra amb una llitera. Saló menjador, amb aire condicionat. Cuina completament equipada.

Guia de la casa

Després de formalitzada la reserva se'ls enviarà un document, a través de correu electrònic, que constarà de: contracte de temporada, factura i desglossament de taxa turística. És el nostre desig que disposin de la major i millor detallada informació possible.

Serveis i zones comuns

No podem descriure serveis o zones comuns ja que es tracta d'un habitatge unifamiliar. Aquest concepte està prou explicat en altres àrees.

Atenció als hostes

Els hostes seran atesos amb tota mena de detalls i informats del funcionament d'aparells, horaris, llocs per comprar, llençar les escombraries, anar de compres ,, accessos, restaurants ... sentint-se així, com a casa seva. Estarem a la seva disposició en tot moment.

Altres aspectes destacables

Si vostès estimen que la seva arribada a la casa pogués estar fora de l'horari previst, els preguem que ens avisin per informar-los del cost extra d'aquesta situació; de la mateixa manera passa si vostès preveuen que la seva sortida serà abans de l'hora indicada.

barri

Calafell, situat al nord de la Costa Daurada, es troba situat al cor de la comarca del Baix Penedès. L'entorn és tranquil i acollidor. En l'Edat Mitjana va ser el centre del poble de la qual va néixer l'actual municipi. A aquest període pertany l'església de la Santa Creu del Castell, construïda al segle XI, d'estil romànic, propera a la casa. A la zona podrà trobar petits comerços i cafeteries a prop de la pau de l'entorn. Si, per contra, desitja més ambient pot desplaçar-se a la zona de la platja on trobareu gran varietat de restaurants, gelateries i zones d'oci. A Segur hi ha un centre comercial amb restaurants i cinemes, a 3,5 km.

Com moure

Per poder desplaçar-se a altres localitats: Sitges, Barcelona, ​​Tarragona ... pot fer-ho prenent la carretera C31 o la C32. Disposa també de transport públic: la línia urbana L-3 de l'autobús l'autobús, a 2 minuts caminant, o en tren amb la línia de rodalies. L'estació està a 1,2 km. La platja es troba a 1,7 km a peu. HomeHISTORICAL CALAFELL APARTMENT Hutt-011.990 DisponibilidadNotas de la ReservaDescripciónCaracterísticasUbicaciónDistanciasCosas de fer en NormasInformaciónServiciosReseñas distàncies Aeroport: 53,1 km. Del Prat, Barcelona Cafè Internet: 90 m. Plaça Catalunya Centre: 0 m Centre de culte: 47 m. Església de la Santa Creu Centre salut: 4,8 km. Cap Segur de Calafell Xiringuito: 1,2 km Creu Roja, direcció l'estació Cinemes: 3,3 km MCB Cinemes Calafell Barcelona: 64,8 km Tarragona: 30,9 km Sitges: 25,8 km Vilanova: 16,3 km Contenidors: Davant de la casa Esports aquàtics: 1,9 km Discoteca: 1,7 km Discoteca Vip 's. 4,6 km. L'Ou, Calafell Esquí: 185 km. la Molina Parada autobús: 200 m. Estació tren: 1,2 km. direcció platja Farmàcia: 500 m. Carrer Jesús, 48 Gimnàs: 1,1 km. Vilarenc Aqua, direcció l'estació Golf: 3,4 km. Golf del Vendrell Metro: Montserrat 85,3 km. Oficina de Turisme: 2 km. direcció platja Piscina municipal: 1,1 km. Vilarenc Aqua, direcció l'estació Platja: 1,7 km Policia: 1,1 km. Al costat de la Creu Roja Port Aventura: 45,6 km. Restaurants: 90 m. Plaça Catalunya. 1,8 km. Avinguda Sant Joan de Déu, platja Ruta del Cister 51,4 km. Shopping: 1,8 km. Avinguda Sant Joan de Déu, platja Supermercat: 120 m. Carrer Principal Grans superfícies: 3,3 km Supermercats, cinemes, restaurants menjar ràpid Teatre: 1,1 km. Teatre Auditori Municipal Tennis: 1,8 km. Club de tennis El Romaní Terrasses: 90 m. Plaça Catalunya. 1,8 km. Avinguda Sant Joan de Déu, platja


 • HISTORICAL CALAFELL APARTMENT HUTT-011990

  • x 4
  • x 3
  • 80 m2
  Reservar Ara!  SERVEIS

  Hotel

  Habitació

  Activitats i Lleure

  Restauració

  Copyright © 2019 Estació Nàutica Vilanova. Tots els drets reservats | Disseny Web

  Servei Condicions Mètode de pagament Total