info@envilanova.com     |       (+34) 673 47 39 56      |       @EN_Vilanova     |       @en_vilanova

Joan d'Austria 7, Vilanova i la Geltrú, 08800

TROBA HABITACIONS DES DE

price avg 69.00€/nit

Web

Descripció de l'Hotel

Està entrant a Vilanova i la Geltrú, la capital de Garraf a la costa de Barcelona en un trosset de Catalunya. Tot seguit, l'Hotel Ribes Roges obrint les portes per oferir-li uns serveis i qualitat al millor preu. La família Burcet & Sans regenta l'establiment familiar des de la seva renovació el 1995, any rere any hem anat millorant les instal·lacions per tal d'adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients. L'HOTEL La nostra situació a 50 m. de les platges i 10 minuts del centre ciutat i vies de transport faciliten l'estada als nostres clients els que gaudeixen d'un entorn tranquil i relaxat amb els seus jardins i salons d'ús exclusiu. ELS CONVIDEM A CONÈIXER-NOS. L'Hotel Ribes-Roges és un establiment familiar amb servei B & B; consta de 12 habitacions totalment equipades, jardí privat, salons i Bending-Bar. L'ESMORZAR. Començar el dia amb un esmorzar complet és garantia de tenir un bon dia. L'Hotel Ribes Roges li oferirà tot un assortiment variat de productes autòctons, sucs naturals, pastisseria casolana, embotits de la terra, selecció de calents i altres delícies que de segur cobriran tots els seus desitjos. LA FAMÍLIA L'Hotel Ribes-Roges no és cap grup turístic ni pertany a cap cadena: és un establiment familiar el qual amb professionalitat i dedicació gaudeix de tenir uns amics per clients. TAXA TURISTICA s'aplicara l'import de 0,50 € per persona i dia (maxim 7 dies )menors de 16 anys exclosos.


 • HABITACIÓ DOBLE D'US INDIVIDUAL

  Preu de dilluns a divendres en Temporada Mitja i sense coincidència en Fires i Congressos. En horari especial empresa. 7,00h - 10,30 Pregunti pels Dtes del 20% A l'Hotel Ribes-Roges gaudirà d'un merescut descans. Les nostres habitacions li ofereixen tots els serveis necessaris per a una estada confortable. Climatització Llits de 180x190 cm. Matalassos de Làtex Natural 2 o 3 tipus de coixins ergonòmics Productes de benvinguda TV nacional i internacional Caixa forta Assecador I el que és més important: L'entorn ... L'Hotel Ribes Roges està situat en un barri residencial de Vilanova i la Geltrú, a prop de la mar, la tranquil·litat i el silenci faran que es sorprengui d'aquest ambient tan agradable. Vingui a gaudir-lo.

  • x 1
  • x 1
  Reservar Ara!
 • HABITACIÓ DOBLE

  A l'Hotel Ribes-Roges gaudirà d'un merescut descans. Les nostres habitacions li ofereixen tots els serveis necessaris per a una estada confortable. Climatització Llits de 180x190 cm. Matalassos de Làtex Natural 2 o 3 tipus de coixins ergonòmics Productes de benvinguda TV nacional i internacional Caixa forta Assecador I el que és més important: L'entorn ... L'Hotel Ribes Roges està situat en un barri residencial de Vilanova i la Geltrú, a prop de la mar, la tranquil·litat i el silenci faran que es sorprengui d'aquest ambient tan agradable. Vingui a gaudir-lo.

  • x 2
  • x 1
  Reservar Ara!
 • Servei Condicions Mètode de pagament Total
 • HABITACIÓ DOBLE AMB TERRASSA

  A l’Hotel Ribes-Roges gaudirà d’un merescut descans. Les nostres habitacións li ofereixen tots els serveis necessaris per a una estada comfortable. Climatització Llits de 180X190 cms Matalasos de Latex Natural 2 o 3 tipus de coixins ergonòmics Productes de benvinguda TV Nacional i Internacional Caixa forta Assecador cabell I el que és més important: L’entorn... L’Hotel Ribes Roges està situat en un barri residencial de Vilanova i la Geltrú, a tocar del mar, la tranquil.litat i el silenci faran que es sorprengui d’aquest ambient tant agradable. Vingui a gaudir-ho.

  • x 2
  • x 1
  Reservar Ara!
 • Servei Condicions Mètode de pagament Total  SERVEIS

  Hotel

  Habitació

  Climatització
  Llits de 180x190 cm
  Matalassos de Làtex Natural
  2 o 3 tipus de coixins ergonòmics
  Productes de benvinguda
  TV nacional i internacional
  Caixa forta
  Assecador

  Activitats i Lleure

  Restauració

  Obrir xat
  Powered by
  Servei Condicions Mètode de pagament Total