info@envilanova.com   |    (+34) 673 47 39 56   |    @EN_Vilanova   |    @en_vilanova

Plaça d'Adarró

TROBA HABITATGE D'úS TURíSTIC DES DE

price avg 110.00€/nit

Web

Descripció de l'Hotel

General

Magnífic apartament amb vistes al Mediterrani, on les millors vistes són el seu company de descans. Moltes vegades busquem llocs llunyans, de somni. per gaudir d'uns dies de descans. No cal anar-se'n molt lluny, al Garraf, al encant de Vilanova i la Geltrú, disposem un magnífic apartament per gaudir d'uns merescuts dies de tranquil·litat

l'Allotjament

Té dues habitacions, una amb llit de matrimoni i l'altra amb dos llits individuals. Bany amb dutxa. Totalment equipat amb totes les comoditats. El saló menjador disposa d'un sofà llit de dues places. La terrassa, davant del mar i la seva situació en una zona tranquil·la, afavoriran el seu descans de vacances

Guia de la casa

Després de formalitzada la reserva se'ls enviarà un document, a través de correu electrònic, que constarà de: contracte de temporada, factura i desglossament de taxa turística. És el nostre desig que disposin de la major i millor detallada informació possible.

Serveis i zones comuns

Es troba a un segon pis. Disposa d'una dutxa comunitaría, en un pati interior, per accedir a l'apartament sense la molesta sorra de la platja. No disposa de pàrquing però, sortint de l'edifici, a l'esquerra, hi ha una zona pública per aparcar.

Atenció als hostes

Si vénen en cotxe i necessita descarregar maletes, compres ... pot estacionar uns minuts davant de l'edifici, nosaltres li ho vigilem! ja que és zona de pagament. Els hostes seran atesos amb tota mena de detalls i informats del funcionament d'aparells, horaris, llocs per comprar, llençar les escombraries, anar de compres ,, accessos, restaurants ... sentint-se així, com a casa seva. Estarem a la seva disposició en tot moment.

Altres aspectes destacables

Si vostès estimen que la seva arribada a l'apartament pogués estar fora de l'horari previst, els preguem que ens avisin per informar-los del cost extra d'aquesta situació; de la mateixa manera passa si vostès preveuen que la seva sortida serà abans de l'hora indicada. Informar-així mateix que, a Catalunya, és obligatori el pagament d'una taxa turística; la qual depèn del nombre de persones, de l'edat, i del nombre de nits ... pel que els preguem ens informin d'aquest fet per al càlcul de la mateixa. Aquesta informació també la vam requerir per informar les autoritats ja que estem obligats, per llei, a això. Si precisen aquesta informació legal, no dubtin en demanar-.

barri

Es troba allunyat del centre del poble, no per això hem de deixar de passejar fins a endinsar-nos en els carrers i places amb encant que posseeix Vilanova. Si prefereix, pot arribar també, fent ús de l'autobús de les línia s 1 i 2 .Es troba situat al final del passeig marítim, davant del mar, en una zona tranquil·la i relaxant. A uns metres trobareu al Passeig del Carme, on podrà gaudir de restaurants, gelateries ... i un altre tipus de comerços.

Com moure

Per poder desplaçar-se a altres localitats: Sitges, Barcelona, ​​Tarragona ... pot fer-ho prenent la carretera C32. Disposa també de transport públic: l'autobús, que per just davant de l'edifici o en tren amb la línia de rodalies. L'estació està a 2 km.
distàncies Aeroport: 39,2 km. Del Prat, Barcelona Cafè Internet: 1,2 km. Passeig del Carme Centre: 2 km. Plaça de la Vila Centre de culte: 1,5 km. Església de la Immaculada Centre salut: 1,3 km. CAP Plaça Mediterranea Xiringuito: 65 m. Platja Ribes Roges Cinemes: 10,4 km. Sitges 13,2 km. Calafell Barcelona: 51,2 km Tarragona: 51,9 km Sitges: 10 km Vilanova: Contenidors: Enfront de l'edifici, sortint a l'esquerra Esports aquàtics: 1,4 km. Club Nàutic Vilanova. 1km. Ribes Roges Discoteca: 1,5 km. La Daurada Beach Club Esquí: 170 km. la Molina Parada autobús: 17 m Estació tren: 2 km Farmàcia: 1 km. Passeig del Carme Gimnàs: 2,1 km. Esportiu La Piscina. 3,2 km Parc del Garraf Golf: 6 km Club de Golf Portal del Roc. Metro: Montserrat 70,5 km. Oficina de Turisme: 1,1 km. Passeig del Carme Piscina municipal: 2,1 km. Esportiu La Piscina. 3,2 km Parc del Garraf Platja: 10 m Policia: 1,5 km. Policia Municipal. 2,9 km. Mossos d'Esquadra Port Aventura: 60,2 km. Restaurants: 350 m. Xiringuito Miramar, darrere de l'edifici. 1km. Passeig del Carme Ruta del Cister 56,2 km. Shopping: 1,5 km. Rambla de la Pau Supermercat: 1,4 km, Plaça Mediterranea Grans superfícies: 2,3 km. grans supermercats. 3,8 km. restaurants menjar ràpid. 5,2 km. altres magatzems Teatre: 2,1 km. Teatre Principal, Rambla Tennis: 1,4 km Club de tennis Vilanova Terrasses: 1 km. Passeig del Carme


 • SEAVIEWS VILANOVA APARTAMENT HUTB-014183

  • x 6
  • x 4
  • 80 m2
  Reservar Ara!  SERVEIS

  Hotel

  Habitació

  Activitats i Lleure

  Restauració

  Copyright © 2019 Estació Nàutica Vilanova. Tots els drets reservats | Disseny Web

  Servei Condicions Mètode de pagament Total