info@envilanova.com   |    (+34) 673 47 39 56   |    @EN_Vilanova   |    @en_vilanova

C/Socias

TROBA HABITATGE D'úS TURíSTIC DES DE

price avg 73.00€/nit

Web

Descripció de l'Hotel

General

Acollidor apartament en comunitat amb jardins i piscina comunitària. Situat a la zona residencial del Vinyet, a Sitges. En segona línia de platja. Lluminós i tranquil, amb totes les comoditats per gaudir d'uns dies de descans i relax.

l'Allotjament

Apartament d'una habitació doble en una de les millors zones residencials de la vila, acollidor saló-menjador, amb sofà llit doble, accés a terrassa amb vistes a la piscina, cuina oberta, 1 bany, armaris encastats, pàrquing privat.

Guia de la casa

Després de formalitzada la reserva se'ls enviarà un document, a través de correu electrònic, que constarà de: contracte de temporada, factura i desglossament de taxa turística. És el nostre desig que disposin de la major i millor detallada informació possible.

Serveis i zones comuns

Podran accedir al pàrquing comunitari mitjançant un comandament que se'ls lliurarà a l'arribada. Disposen també de piscina comunitària i dutxa exterior; la normativa d'ús podran trobar-la en la mateixa piscina

Atenció als hostes

Els hostes seran atesos amb tota mena de detalls i informats del funcionament d'aparells, horaris, llocs per comprar, llençar les escombraries, anar de compres ,, accessos, restaurants ... sentint-se així, com a casa seva. Estarem a la seva disposició en tot moment.

Altres aspectes destacables

Si vostès estimen que la seva arribada a l'apartament pogués estar fora de l'horari previst, els preguem que ens avisin per informar-los del cost extra d'aquesta situació; de la mateixa manera passa si vostès preveuen que la seva sortida serà abans de l'hora indicada. Informar-així mateix que, a Catalunya, és obligatori el pagament d'una taxa turística; la qual depèn del nombre de persones, de l'edat, i del nombre de nits ... pel que els preguem ens informin d'aquest fet per al càlcul de la mateixa. Aquesta informació també la vam requerir per informar les autoritats ja que estem obligats, per llei, a això. Si precisen aquesta informació legal, no dubtin en demanar-.

barri

El barri del Vinyet, on es troba l'apartament, es caracteritza per ser una zona residencial tranquil·la. La platja i el Passeig Marítim es troben a 400m del apartamento.Pueden desplaçar-se a peu fins al centre del poble i gaudir d'un relaxant passeig ja que es troba a 1 km. Allà podrà gaudir de tot tipus de restaurants, cafeteries, helacerías, zones d'oci, tot tipus de comerços per fer les compres, així com de les magnífiques carrers de Sitges. Si per contra no desitja passejar, la línia 2 de l'autobús, li acostarà fins allà. L'estació es trobi a 1,6km

Com moure

Si es desitja arribar en cotxe, són les autopistes i variants C31 o la C32 les que ens aproparan a la propietat .Si voleu demanar un taxi comuniqui'ns-ho. També es pot desplaçar a peu, al centre del poble, el que suposa un bell passeig. distàncies Aeroport: 44,3 km. Cafè Internet: 1,5 km. Carrer de les Parellades Centre: 1,5 km. Carrer de les Parellades Centre de culte: 280 m. Església del Vinyet Centre salut: 1,9 km. CAP Sitges, Carrer Samuel Barrachina Xiringuito: 550 m. Passeig Marítim Cinemes: 1,6 km. Cinema El Prat Barcelona: 43 km Tarragona: 60,5 km Sitges: Vilanova: 7 km Contenidors: Sortint a la dreta, cantonada del carrer Socias Esports aquàtics: 1,4 km. Passeig de la Ribera. 2,4 km. Port d'Aiguadolç Discoteca: 2,3 km. Discoteca Atlàntida. 3,5 km. Sweet Pachá, Aiguadolç Esquí: 170 km. la Molina Parada autobús: 550 m La Massai A Estació tren: 2,6 km Farmàcia: 550 m. Farmàcia Europea, Passeig de Vilanova Gimnàs: 2,6 km. Golf: 2,9 km. Club de Golf Terramar Metro: Montserrat 71,5 km. Oficina de Turisme: 1,6 km. juntament estació de ferrocarril Piscina municipal: 2,6 km. piscina Municipal Platja: 550 m Policia: 2,1 km. Policia Local Port Aventura: 61,5 km. Restaurants: 700 m. Passeig Marítim Ruta del Cister 64,8 km. Shopping: 1,5 km. Carrer de les Parellades Supermercat: 1,5 km. Carrer de les Parellades. Mercadona i mercat al costat de l'estació de tren Grans superfícies: 3,8 km altres magatzems. 4,4 km. direcció Vilanova, altres magatzems i restaurants menjar ràpid Teatre: 1,6 km. teatre prat Tennis: 4,3 km. Centre Esportiu Vallpineda Terrasses: 700 m. Passeig Marítim


 • SITGES SOCIAS APARTMENT HUTB-011931

  • x 4
  • x 1
  • 52 m2
  Reservar Ara!  SERVEIS

  Hotel

  Habitació

  Activitats i Lleure

  Restauració

  Copyright © 2019 Estació Nàutica Vilanova. Tots els drets reservats | Disseny Web

  Servei Condicions Mètode de pagament Total