info@envilanova.com     |       (+34) 673 47 39 56      |       @EN_Vilanova     |       @en_vilanova

Pl.Adarró

TROBA HABITATGE D'úS TURíSTIC DES DE

price avg 88.00€/nit

Web

Descripció de l'Hotel

General

Magnífic apartament davant del Mediterrani, on les vistes són el seu company de descans. Moltes vegades busquem llocs llunyans, de somni. per gaudir d'uns dies de descans. No cal anar-se'n molt lluny, al Garraf, al encant de Vilanova i la Geltrú, disposem un magnífic apartament per gaudir d'uns merescuts dies de tranquil·litat.

l'Allotjament

Té tres habitacions, una amb llit de matrimoni, una altra amb un llit individual i la tercera amb llit individual i una altra sota extraïble. Bany amb mitja banyera. Totalment equipat amb totes les comoditats. La terrassa, davant del mar i la seva situació en una zona tranquil·la, afavoriran el seu descans vacacional.

Guia de la casa

Després de formalitzada la reserva se'ls enviarà un document, a través de correu electrònic, que constarà de: contracte de temporada, factura i desglossament de taxa turística. És el nostre desig que disposin de la major i millor detallada informació possible.

Serveis i zones comuns

Disposa d'una dutxa comunitaría, en un pati interior, per accedir a l'apartament sense la molesta sorra de la platja. No disposa de pàrquing però, sortint de l'edifici, a l'esquerra, hi ha una zona pública per aparcar. Si vénen en cotxe i necessita descarregar maletes, compres ... pot estacionar uns minuts davant de l'edifici, nosaltres li ho vigilem! ja que és zona de pagament

Atenció als hostes

Els hostes seran atesos amb tota mena de detalls i informats del funcionament d'aparells, horaris, llocs per comprar, llençar les escombraries, anar de compres ,, accessos, restaurants ... sentint-se així, com a casa seva. Estarem a la seva disposició en tot moment.

Altres aspectes destacables

Si vostès estimen que la seva arribada a l'apartament pogués estar fora de l'horari previst, els preguem que ens avisin per informar-los del cost extra d'aquesta situació; de la mateixa manera passa si vostès preveuen que la seva sortida serà abans de l'hora indicada.

barri

Es troba allunyat del centre del poble, no per això hem de deixar de passejar fins a endinsar-nos en els carrers i places amb encant que posseeix Vilanova. Si prefereix, pot arribar també, fent ús de l'autobús de les línia s 1 i 2 .Es troba situat al final del passeig marítim, davant del mar, en una zona tranquil·la i relaxant. A uns metres trobareu al Passeig del Carme, on podrà gaudir de restaurants, gelateries ... i un altre tipus de comerços.

Com moure

Per poder desplaçar-se a altres localitats: Sitges, Barcelona, ​​Tarragona ... pot fer-ho prenent la carretera C32. Disposa també de transport públic: l'autobús, que per just davant de l'edifici o en tren amb la línia de rodalies. L'estació està a 2 km.

Distàncies

Aeroport: 39,2 km. Del Prat, Barcelona Cafè Internet: 1,2 km. Passeig del Carme Centre: 2 km. Plaça de la Vila Centre de culte: 1,5 km. Església de la Immaculada Centre salut: 1,3 km. CAP Plaça Mediterranea Xiringuito: 65 m. Platja Ribes Roges Cinemes: 10,4 km. Sitges 13,2 km. Calafell Barcelona: 51,2 km. Tarragona: 51,9 km. Sitges: 10 km. Vilanova: Contenidors: Enfront de l'edifici, sortint a l'esquerra Esports aquàtics: 1,4 km. Club Nàutic Vilanova.1km. Ribes Roges Discoteca: 1,5 km. La Daurada Beach Club Esquí: 170 km. la Molina Parada autobús: 17 m. Estació de ferrocarril: 2 km. Farmàcia: 1 km. Passeig del Carme Gimnàs: 2,1 km. Esportiu La Piscina. 3,2 km Parc del Garraf Golf: 6 km. Club de Golf Portal del Roc metre: Montserrat 70,5 km. Oficina de Turisme: 1,1 km. Passeig del Carme Piscina municipal: 2,1 km. Esportiu La Piscina. 3,2 km. Parc del Garraf Platja: 10 m. Policia: 1,5 km. Policia Municipal. 2,9 km. Mossos Port Aventura: 60,2 km. Restaurants: 350 m. Xiringuito Miramar, darrere de l'edifici. 1km. Passeig del Carme Ruta del Cister 56,2 km. Shopping: 1,5 km. Rambla de la Pau Supermercat: 1,4 km. Plaça Mediterrani. 1,5 km. Condis Grans superfícies: 2,3 km. Grans supermercats. 4,6 km. Altres magatzems. 3,8 km. Restaurants menjar ràpid Teatre: 2,1 km. Teatre Principal, Rambla Tennis: 1,4 km. Club de tennis Vilanova Terrasses: 1 km. Passeig del Carme...


 • VILANOVA SEASIDE APARTMENT HUTB-015923

  • x 5
  • x 4
  • 85 m2
  Reservar Ara!  SERVEIS

  Hotel

  Habitació

  Activitats i Lleure

  Restauració

  Obrir xat
  Powered by
  Servei Condicions Mètode de pagament Total