info@envilanova.com     |       (+34) 673 47 39 56      |       @EN_Vilanova     |       @en_vilanova

Carnaval amb familia

Carnaval amb familia

Vine al carnestoltes de Vilanova amb més de 250 anys d’historia i declarada per la Generalitat de Catalunya com d’Interès Nacional

Vilanova continua celebrant la festa seguint el calendari tradicional dels actes carnavalescos.

El Dijous Gras comença el carnaval , amb la Xatonada que els vilanovins van saber conservar i divulgar i avui constitueix un senyal d’identitat de la ciutat. Al mateix dijous per la tarde la ruta de la Merenga  on els nens i nenes  surten al carrer improvisant petites guerres amb aquests dolços.

Si vens el dissabte et trobaras El Rei Carnestoltes i el seu concubinat, acompanyat pel seguici, i tambe l’arribada Sa Majestat el Caramel rei dels nens i nenes.

Cap al vespre, surt el Moixó Foguer, home nu emplomat, que s’amaga dins una caixa decorada, apareixent i escampant les seves plomes quan menys s’espera. A la Nit dels Mascarots, les disfresses apareixen al centre de la ciutat d’una manera més individual.”

I si tu has passat be, et podràs quedar, en qualsevol dels allotjaments de Vilanova, per poder gaudir el diumenge dels primers actes del mati. La desfilada de les comparses per tota la ciutat, pert la tarde Les Danses de Vilanova i balls vuitcentistes i el cap vespre Ball del Comparser. 

Ens veiem i Bon Carnaval

Post Discussion

Be the first to comment “Carnaval amb familia”

Obrir xat
Powered by